mogen wij ons even voorstellen?

Benieuwd naar onze geschiedenis?

Op 1 november 1997 zijn Frank Koehler en Claudia Scholtes begonnen als onderhoudsbedrijf in de bouwsector. Inmiddels is Condubouw de "zolderkamer" alweer enige tijd ontgroeit en zijn we uitgegroeid tot een allround bouwbedrijf voor bedrijven en particulieren.

Om je nog beter te kunnen helpen hebben wij ons bedrijf de afgelopen jaren verder uitgebreid met ons eigen loodgietersbedrijf en interieurbedrijf. Zo blijven wij continu in ontwikkeling.

Wij (ver)bouwen met liefde voor het vak en proberen elke keer weer iets heel nieuws te creëren. Een huis of werkplek moet passen bij degene die er woont of werkt, en dat is voor iedereen verschillend. Bouwen is voor ons maatwerk! Een hoog afwerkniveau zorgt ervoor dat we elke keer weer met trots kijken naar het eindresultaat.

Waar kun je ons vinden?

Ons kantoor is gevestigd op de Grote Waard 50 in Honselersdijk en de werkplaats is gevestigd op Grote Waard 21 in Honselersdijk. Hier vandaan werken wij voornamelijk in de regio Westland, Den Haag en Rotterdam. Maar uiteraard is ons werk niet aan grenzen gebonden.

Ons team

Ons team bestaat uit een enthousiaste groep, die al jaren samenwerkt. Dat zorgt ervoor dat we helemaal op elkaar zijn ingespeeld. We vinden het belangrijk om continu te ontwikkelen en onszelf te verbeteren. Daarom leiden wij ook de toekomstige generatie timmerlieden op en zijn wij BOB leerbedrijf.

Interesse? Neem contact op!